Odcházím

Odcházím

Anotace: ***

Ještě dnes chvilku posedím
a na chvilku zavrtám do peřin,
protože až odjedu bude mi zima.

Ještě se napiju teplého kakaa,
a sbalený batoh dám si na záda,
teprve až pak se vydám na cestu.

Na cestě dlouho jsem,
ale to nevidím!
Jen to je hloupý sen
a já se probudím!

Sny se mi nezdají,
já vzhůru dlouho jsem,
nohy mě bolejí
a slýchám spoustu jmen.

Na cestách dalekých a nikdy ne sama,
na temných stezkách a ne jako dáma
já svůj průkaz cestovní předkládám.

Zemi svou opouštím a vůbec nepláču,
už se tam nevrátím, já jinam uteču.
Tak nechte mne odejít.
Autor Inies, 23.07.2008
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: mensaje, Bíša, WhiteSkull, Erion Fate, Iva Borecká, jehlaspichlas, Holis, Tacca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, dodž slova psaná, až bude čas:)(:...a děkuji:)...

10.04.2009 18:17:00 | mensaje

Před čím, sakra! zase zdrháš? Před sebou, před světem?
Zastav se neutíkej kamsi za hranice,
dávej pozor na hady a na silnice.

18.11.2008 19:46:00 | jehlaspichlas

You´re the journeyman.

28.07.2008 22:20:00 | jehlaspichlas

nee :) jen pár slov..

24.07.2008 14:08:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí