Pastýř

Pastýř

Anotace: I ten kdo nezná mého oblíbeného autora porozumí..

Malý pastýř s ovečkami
po nebi se prochází
jdou světem takto sami
moudrý král je provází

Jeden sen však stačí
a pastýř je náhle poutníkem
světem pak bez oveček kráčí
v kapse s černým a bílým kamínkem

Snad celý vesmír se spojí
když bude svým snům věřit
a všechna jeho přání se splní
je důležité žít nejen přežít

Všichni jsme pastýři i ovečky Boží
občas sejdeme ze své cesty nedaleko
putujeme my poutníci dál, ON nám věří
nalezneme své štěstí stejně jako Santiago..
Autor Ninala, 15.08.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí