Jen paní Wolfová ...

Jen paní Wolfová ...

Anotace: ... ta je v pohodě ...

.

Cvrčci vyklidili chlív
a usídlili se v mé hlavě
jenže paní Wolfová
... je nevnímá ...
protože je hluchoněmá

Na nádraží
žádná lokomotiva nekouří
a já už dávno také ne,
jenom zametám stopy
do popelnic z vyřazených cisteren
propojených na odstavné koleji

Kde tlupa přičmoudlých adolescentů
si šéfuje pohlavní život
a ve zválených adidaskách
tvoří dějiny ...

Prázdný den
zmožený deratizér
na kyblíku u kiosku
pije jedno za druhým,
a kašle na zbytečnou práci

Rezignoval, ....
rozmnožily se tu krysy
a na ty nemá nikdo ....

*
------------------------------------------

Comment pro < cevert > ... k dílu .... < Sen > ...

*

*
Autor HarryHH, 23.07.2008
Přečteno 256x
Tipy 15
Poslední tipující: Noc17, Belmon, NikitaNikaT., Psavec, WhiteSkull, Churry, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm skoro jak od Lynche ...

24.07.2008 09:18:00 | Noc17

Tvé reakce na různá dílka, dá-li se to tak nazvat, jsou velmi působivé, zajímavé, myšlenkové a maj hodně do sebe. ST!

24.07.2008 06:24:00 | NikitaNikaT.

..hmm..není to vysvětlování..co nás pohání..
..ale prostá vůle ..jít..

23.07.2008 22:01:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí