Cesta

Cesta

Anotace: Svítilo slunce a seděl jsem pod lípou....,přemýšlel jsem a ....

Sbírka: Slova moje vlastní

Cestovat světem,slyšet a vidět,
všemu se smát a milovat žití,
nikdy se za nic nemuset stydět,
jíst dobré jídlo,pít dobré pití.
Ve stáří vzpomínat na mládí krásné,
vzpomínat na vůni tvé hnědé kůže
a až ti plamen života zhasne,
v záhonech povadnou čajové růže,
roztáhnout lehká,bělavá křídla,
vydat se vzhůru mazlit se s mraky,
navštívít horká sluneční vřídla,
do slunce vyrýt života znaky......
A pak už nikdy nespatřit stromy,
nespatřit úsměv v tvé krásné tváři,
nespatřit slunce,jak paprsky lomí,
nespatřit měsíc,co do noci září.
Toulat se krajinou bez hranic,bez času,
znát jenou nicotu bez tváře...
....bez hlasu!!!
Autor Pietro, 15.08.2005
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je jedna z mála věcí, která na mě něco zanechala... Moc se mi to líbilo :o)

30.01.2006 17:05:00 | niKoteen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí