Dilema?

Dilema?

Anotace: Prostý výkřik do tmy. Zděšením...

Buď já, anebo někdo jiný...
řekneš a oněmíš mě.
Cože?
Vlastnictví duše. Sdílení člověka.
Nebo naopak?

Vše je naruby.
A nic není dle plánu.
Či snad ano?

Osud nepřesvědčíš o ničem.
Má vlastní hlavu.
Jasné vize.

Laskám kapky deště. Jen tak.
Vracím se k tobě... jen tak?
Stále znovu. Znovu.

Ty, říká mi duše.
Ty ne, říká mé srdce.

Spřízněnou bytost bez vlastnictví těla nechceš znát.
JÁ a tělo - dvě různé entity.
(láska a souznění - odlišné světy?)
Tak proč?

Už to neříkej.
Nic už neříkej.

Tvé oči mluví.

Slova vše zničí.
Autor Aishia, 24.07.2008
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak, slova vše zničí...to je výstižné, s tím souhlasím. Děkuji

21.11.2008 11:20:00 | Agniezka

Přesně tak, slova vše zničí...to je výstižné, s tím souhlasím. Děkuji

21.11.2008 11:20:00 | Agniezka

Nezklamala jsi mě!!!! Jako vždy:-)

05.08.2008 12:43:00 | Luccissek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí