Vodotrysk na náměstí Svobody

Vodotrysk na náměstí Svobody

Anotace: Když ne pláč, aspoň vzdych...

Vodotrysk to řeknu snadno
proč mám ale čučet na dno
voda často netrýská
žádný brňák nevýská.

Pročpak asi tolik trysek
nedali do více misek?
prý ta velká vana
stříká jenom z rána.

Moc bychom si všichni přáli
aby všechny stavby hřály
vždyť brňáci si zaslouží
něco, co jim poslouží.

Brňákům i turistům
z dálky nebo z blízka
máme my co nabídnout
však konšele nutno pobídnout.

Aby měli větší snahu
nevolali stále Prahu
občas ale vzdychám ach
snad se dočkám po volbách.

Teď na srdce velké
pro radnici máme
divné je nač lehce
my peníze dáme.

Naše Infocentrum
je potřeba nové
které však to nové
přinesou nám dnové...?
Autor Šťoura, 24.07.2008
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Janetee, NikitaNikaT., Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přes Svoboďák jezdím každý den do školy. :D... sice nejsem místní...ale v Brně je stejně nejlíp. =)

20.02.2009 13:25:00 | Janetee

dycky dyž sem se poslední dobou octla na svoboďáku, vodotrysk náhodou tryskal... ale zas tam moc často nezabloudím... ani v létě
ale jinak se mi v brně po skoro třech letech pobytu furt eště moc líbí :o)

26.07.2008 11:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí