Kavárna Svět

Kavárna Svět

Anotace: OLD TIMER

Zapadlá kavárna uprostřed vesmíru
Jedno z míst, kde už se zastavil čas
Kávu vám připraví třeba i na míru
servírka krásná, štíhlá jak vlas

Obláčky dýmu vznáší se prostorem
Houf lidských osudů se v nich dusí
Nikdo z nás neví, vyjdem-li z toho ven
avšak to každý jistě rád zkusí

A tak se točí dokola
hodina za hodinou
čekáme až nás zavolá
… zubatá …
s tváří zasmušilou
Autor UNDEAD, 24.07.2008
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: Zlatičko, WAYWARD, denebrin, kikis, zzlatý, Psavec, po schodech dolů, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlaté staré časy.

24.07.2008 23:45:00 | Psavec

Nostalgické staré časy...

24.07.2008 20:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí