Počítání

Počítání

Anotace: Krátká, počítací a celkem bezvýznamná

Jestliže chcete dělit osud stem,
tak dvakrát 3 je pět a noc je den
A hlavolam, jenž zdá se zauzlen
Je vlastně nátěr, který podél stěn
Vytváří kresbu jako náhlý sen,
jež tichým křikem letmo probuzen
Vykoktal, aspoň tucet mrtvých jmen,
co počítaly marně s osudem
Autor Jacques Decoure, 25.07.2008
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Flamy, cevert, Churry, just me, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí