LOLITA

LOLITA

Anotace: ...

Malá dívenka,
andělská tvář,
ďábelský pohled
a svatozář...

Zamotat hlavu,
muži jednomu,
porušit zákon,
vyvolat pohromu...

Utéci s kýmsi
do náručí bídy,
opustit otce,
jemuž se tak líbí...

Smrti blízko,
skoro nadosah,
jen její charakter,
dostal to jméno vrah...

V knize už spí,
dívka přesně ta,
co právem jí říkají
- Lolita...
Autor honnnzik, 25.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jajja, loverose91, Flamy, Rolnička, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, dost dobra

25.07.2008 14:10:00 | Rolnička

Je v tom duše a dýchá."o)

25.07.2008 12:34:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí