Vzdor!

Vzdor!

Anotace: Někdy ve mně přímo buší...

Vzdor!

Ve vlastním života zmatku,
postrádat blízkých pochopení,
na šíji přitaženou oprátku,
zraňována jejích odmítáním…

Pomocnou ruku
najít jen při pohledu
do vlastní dlaně,
jako kost v krku,
rybí,
zadrhne se nečekaně,
stejně všem natruc jdu,
tou cestou,
po níž se dá
vzpřímeně jít…
Autor Krtica, 15.08.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí