Marná touha

Marná touha

Anotace: vše je marné..

tužím po slunci
po tvé lásce
toužím po
bouřce
po dešti

marná je
touha
po věcech všedních
marná touha
změnit svět.

je marné
být lepším
je marné
žít

marná touha
vyčerpává
mou duši
mé tělo
mou mysl..
Autor Štířice, 25.07.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí