Svět

Svět

Anotace: Možná ten název není ideal ale to abych řekl pravdu nemám rád ty názvi spíš se víc soustředím na obsah.

Co je to krajina?
Vše kolem nás?
Široká pustina
šedý to hlas.

Jen tráva tu a tam zelená
vítr občas zapěje
obloha modrá a skleněná
květiny jako šalvěje.

A co ptáci a stromy?
To příroda není?
Když udeří hromy
vše se rázem změní.

Lidé však nevědí,jakou má cenu
oni to mají po předcích v genu
matka příroda už na poplach bije
snad jen kouzlo všechno to smyje.

Vždyť krajina je svět,
Bůh nám ji dal
kolik je potřeba vět?
Aby si ho vzal?
Autor Kaplis, 25.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je božská, moc jsi se posunul!

Koibouk i paruku dolů!!!

25.07.2008 20:46:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí