Pravda:

Pravda:

Anotace: Tady bych řekl je ten název dobrý.

Pravdu zná jen málo z nás
Pravda,to je upřímnosti hlas
Pravda to je velký skvost
Pravda je přes smutek most.

Pravda přece nestojí nic
každý ji v sobě napořád má
co by si ještě chtěl víc
proč ji nikdo nevnímá.

Les je jen černý les
kde neštěkne ani pes,
ale přesto je tak slavná
skutečnost:jak marná!
Autor Kaplis, 25.07.2008
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Buchtová, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hmm-zajímavé-pravdu,nikdy,nikdo celou nepozná..

25.07.2008 21:22:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí