Karamazovi

Karamazovi

Anotace: po filmu...

Zločin a trest ...
do věcí, co byly,
není se radno plést.

Kdo je obětí dnes,
a kdo byl ?
Kdo je vrah,
a kdo své stopy omyl ?

Může se to stát se i nám
- navzdory času, hodinám.

I já někdy svoje blízké proklínám.

Ano,
správně se vám nízká zdám.
Souhlasím.
Váš nesouhlas nehasím.
Hoďte kamenem či slinou.
Vše lidské mi není cizí.

Hořkost pak se v mukách sklízí,
bolest je mzdou pravidelnou,
co nechceš na účet vzít.
Chci zapomenout...

Rodiče a děti.
Cesty osudu.
Oběti bez objetí.
Víc už říkat nebudu...
Autor spare, 25.07.2008
Přečteno 221x
Tipy 24
Poslední tipující: cevert, okapovaroura, jiljovský, Caracol, WhiteSkull, NikitaNikaT., Chancer, Myrja, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm hodně silné dílko... uplně mi běhal mráz po zádech

27.07.2008 14:40:00 | Caracol

Proklínat..pořád lepší než týrat anebo snad zabít :-)

Může se to stát se i nám
- navzdory času, hodinám.
Napsala jsi dvakrát "se", oprav si to ;-)

26.07.2008 14:05:00 | Chancer

K zamyšlení...

25.07.2008 22:34:00 | Bíša

...jo,je to fajn

25.07.2008 21:52:00 | WAYWARD

řekla jsi toho dost... :-)

25.07.2008 21:39:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí