Odbory

Odbory

Anotace: Neboj se pracovat a nesváděj vlastní lenost na jiné...

Proč bychom se nezasmáli
když nám Pán Bůh všecko dal
proč bychom pak nezuřili
když komunista všecko vzal.

Byl jsem malým obuvníkem
teďka velkým Batěm jsem
odbory si vymyslely
abych se stal chudým psem.

Zapomněli, že jim práci
jen kapitalista může dát
oni, když jsou blbí všeci
nemohou si více přát.

Každý z nás má možností dost
stát se velkým pupkáčem
prodej byt svůj, makej v noci
nemusíš být kopáčem.

Každý raděj jenom křičí
proč by nemoh večer spát
víkend, že se prací ničí
každý ječí akorát.

Ty, pupkáči tam nahóře
já ti vše za pravdu dám
byl jsem vždycky nádeníkem
a taky jím zůstávám.
Autor Šťoura, 26.07.2008
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Janetee, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také dávám ST... skvěle vyjádřená myšlenka! Líbí se mi to. =)

20.02.2009 13:21:00 | Janetee

D8vám ST! za vyjádření a vlastně obsah jako takový, dobře promyšlené a napsané ... řekla bych pravdivé ...

26.07.2008 21:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí