Co s tím

Co s tím

Anotace: Básnička o něčem, ale o čem...? (napsána v r.2005)

Z očí mizí jako dým
co s tím, co jen s tím?
Co s tím jenom udělám?
Ráno tady budu sám
ráno tady budu sám

A se mnou zvláštně prázdný dům
snad se poddám nápadům
jak jen z toho vyváznout
a přitom nijak neuváznout
a přitom nijak neuváznout

Z očí mizí jako dým
co s tím, co jen s tím?
Co s tím jenom udělám?
Ráno tady budu sám.
Ráno tady budeš sám!
Autor Dessinateur, 26.07.2008
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, takova, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

být,nebo nebýt

26.07.2008 19:34:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí