Mixtum giganticum VI. Drobné abnormality

Mixtum giganticum VI. Drobné abnormality

Anotace: Týká se nás všech!

Přišel na svět do zlé doby
se svou bídnou úchylkou.
Astronoma objev zdobí,
odvolání je podmínkou.

Věří v jíné svoje božství,
pro církev jsou kacíři.
Důležité je náboženství,
skončíš nejlíp na pranýři.

Církev kritiku nesnese,
když někdo ozve se,
otevře mu oči tortura.

Stačí malá odlišnost,
porušuješ pobožnost.
Příroda je potvora.

------------------------------

Někdo přišel mezi bílé
se spoustou pigmentů.
Není jim to pranic milé,
že černý je vůbec tu.

Šarmantní pěkná žena
v pánském oděvu.
Dámy mlčí jako pěna,
jakou zde dělá osvětu.

Malomocný zůstal sám,
Žid si vede tenhle krám,
za x let půjdou do plynu.

Jsem pozitivní virem AIDS,
že nemůžu žít, je jen kec,
jako ostatní také zahynu.

-------------------------------

Zavinil to jeho mikrospánek,
ostatní jsou, žel, po smrti.
Vystačí to na románek,
ty noční můry ho rozdrtí.

Sandová velmi dobře píše,
snaží se o ní vědět víc.
Soused vedle sotva dýše,
a opět mu teče z nohavic.

Svět je plný abnormalit,
dotyčný si může zbalit,
aby se vyhnul potížím.

Na hranici vědce upálili,
s oblibou negra umlátili,
Ježíš přitlučen je na kříži.

---------------------------------

Postačí jen trochu málo
a už jedeš do pekla.
Je to horší, než se zdálo,
Naděje ti dávno utekla.

Svět je plný abnormalit,
každý si musí zbalit,
poruší-li nynější zákony.

Nemůžeš za to, co jsi zdědil,
každý druhý by tě měnil,
jsi poznamenaný na hony!

KDE JE TA VYSNĚNÁ TOLERANCE?
Autor jehlaspichlas, 26.07.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenni, okapovaroura, monterka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty rymy jsou obcas nedodelane, drhne to dost casto...ale obsahove se mi to tez libi

26.07.2008 22:46:00 | saddova

Obsahově mě to velmi zaujalo, občas trochu drhnou slova, ale to nevadí, je to zkrátka tvůj styl:-)

26.07.2008 21:39:00 | monterka

v p****i! Promiň, nechtěla jsem tak vulgárně. Za dílko máš ST! Hlavně za obsah, myšlenky, pocity a různé vjemy. Je to dost zajímavé, až dosti reálné ... Líbí se mi to a dost mě to zaujalo.

26.07.2008 20:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí