V pokoji

V pokoji

Anotace: z mého pokoje

Nesouce se tiše,
středem mého pokoje
prošla ohněm srdce
a branou mé naděje.

Kolemjdoucí tiše stojí
na rohu u domu mého,
pohlédnout vzhůru se bojí
a zbavit se nechce strachu svého.

Nesouce se tiše,
odešla nevědomky ven,
zklamání mám v hlase,
když nevolám ji zpět.
Autor Igle Sin, 27.07.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevoláš...nevolám...nevoláme
a tak máme...... co máme

27.07.2008 13:16:00 | SZN

Zajímavé, povedené dílko :)

27.07.2008 12:43:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí