Záře

Záře

Anotace: barevná duha

Nechaje se unášet
na vlnách barevné záře,
bude-li to obnášet
skryté dětské tváře.

Okolo hledá kameny,
které do mozaiky padnou,
nestačí pochopit změny,
po kterých lidé prahnou.

Na závěr stručně shrne
v okamžiku omyl svůj,
že uvěřil není možné
a rozum roztekl se jako lůj.
Autor Igle Sin, 27.07.2008
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, WAYWARD, Holis, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

27.07.2008 13:34:00 | WAYWARD

a co když to byla jenom hra
o něčem, co není
ten sen= záchranná kra
touha po pochopení

27.07.2008 13:14:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí