Los Životos

Los Životos

Anotace: XXX

Když se doma všechno sere,
Vždy můžeš jít do prdele,
Jít kam chce se ti směle,
Jit potmě však stále bděle.

Jit klidně horem a pak spodem,
Vzít to parkem a zas domem,
Spěchat krásnou rovnou cestou,
Chodit s tmavou černou vestou.

Vidět trosky, vidět mola,
Cítit stesky a vidět kola,
Stát tady a stále jenom volat,
Kdo jest sám musí to zdolat.
Autor Breg, 27.07.2008
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadrcene nebo spis rozdrcene? Je to napsane, jak mi ted je. A protoze je mi docela soufl a na pi*u tak je to tak aj napsane.

27.07.2008 20:52:00 | Breg

no sic snaha o rym je,ale rekla bych , ze je to moc nadrcene...

27.07.2008 18:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí