První starosti

První starosti

Anotace: klučičí starosti-ze srandy samozřejmě

První starosti

Jsem kluk v plné síle
Ocásek se kroutí
Chlupatí mi pytlík
Holky na mě letí

Sotva ráno vstanu
Hygienu spustím
Oholím si nohy
Musím na stranu

Čas neúprosně letí
Z nosu mi čouhaj chloupky
Já to nestihnu
Holky mají choutky

První starosti já mám
Jsem na ně sám
úplně sám
Na všechno sám

Svěřit se nemám komu
Všichni se mi smějí
Co je komu do toho,
Že geluju si chvojí

Chci hezkým být
Holkám se líbit
Chci být „ in“
Na plný plyn

Mě nezajímá alkohol
beru jen extázi
Večer na diskošce
Se přeci vyskáči!

Ohoz nosím vkusný
Žádnej ohava
Ze mě nebude
To je otrava!

My metropolité
To je k breku
Jaká je móda
Ukážem světu!
Autor v.hercik, 27.07.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

samozrejme sranda

03.12.2008 21:49:00 | v.hercik

Tak to je bohužel fiasko:o(nelíbí se mi,možná bylo myšleno ze srandy,ale jako sranda mi to nepříjde.Každý má,ale nějaký humor...

01.08.2008 12:32:00 | Mraveneček

promin,ale je to desny,..ze by ulitba puberte?? :)

27.07.2008 18:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí