Rodinná tragédie

Rodinná tragédie

Anotace: výmysl...snad demadogie omlouvám se za sprosté slovo

Rodinná tragédie

Přijdu takhle
Jednou domů
Navštívit rodiče
Syn jsem hodný
Na to vem jed
Do piče

Nevěřím očím svým
Oči mi lezou
z důlku
pes oběšený na zápraží
a kočka
má v hlavě kulku

Vejdu do domu
a vidím spoušť
velikou
vysvětlení hledám
v očích předků
děs,hrůza a Manitou

a oni……V kuchyni seděli
Drželi se za ruce
A brečeli…

Prý objevil se podivín
Utekl z blázince
Já vím

V domě nepořádek natropil
Opil se
A psa zaškrtil
Potom otcovu kulovnici
K líci přiložil
Kočku dorazil.

Utekl přes sousedovic zahradu
Táta nelenil
Zbraň sebral a vystřelil
Nebožáka zasáhl do hlavy
Nechtěl to, pozdě je
Teď ho čekaj galeje

Policii nepřesvědčí nikdo z nás
Tatínka odvedli v poutech
Běžíme mu zamávat
Maminka kácí se v mrákotách
V kaluži krve
Se koupe.
Autor v.hercik, 27.07.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ráno slunko večer šero. Pěkné.

29.08.2008 11:37:00 | umělec2

kristapána, to je ale blbej den

27.07.2008 19:56:00 | Myrja

covece, na jakej drastak si to koukal??:-)

27.07.2008 18:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí