Chci - nechci

Chci - nechci

Anotace: Chci všechno, nebo nic...

Chci lásku… Nechci samotu
Chci žít… Nechci jen přežívat

Chci milovat…. Nechci žít bez lásky

Chci se radovat…. Nechci se rmoutit

Chci být veselá… Nechci smutnit

Chci se prát… Nechci se vzdávat

Chci se smát… Nechci plakat

Chci tolik věcí… A nechci přitom moc

Prostě jen chci…..žít….
Autor Ladí, 28.07.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí