Óda pro vedoucí

Óda pro vedoucí

Anotace: na táboře jsem měla za úkol složit nějakou básničku pro vedoucí.. :-)

Naši vedoucí jsou strašně fajn,
po ránu vždy pijí čaj.

Večer zase chlastaj rum,
ráno vypadají jako glům.

Míša, Jasik, Vendy, Hop,
posrali se do kalhot.

Bambus je náš nej nej vedoucí,
jeho prdy nás jednou zardousí.

Linda a šmudlové naši malí,
pořád se na nás usmívají.

V kuchyni Iva a Rybňa kmitají,
a dobré hamu papu nám chystají.

Míša, Vendy, Peťa,
naše slavná trojice,
plný klobouk rad,
mají pro nás nejvíce.

Eriček je príma chlap,
zkratečky má on moc rád.

Šmelení vždy dokáže,
v sobě má dost kuráže,
každý ví,
o koho se jedná,
Hopovi se ve šmelení nikdo nevyrovná.

Robinek je naše kočka,
divím se,
že mu na foťáku,
ještě nepraskla čočka.

Pokeca známe jako programáka,
má pěknou hračku,
velkého ptáka. ( Pan Kačer)

Jasiček se náš kamarád,
s kytarou to roztočí rád.

Končím básničku svou,
doufám,
že vzpomínky na ni Vám trochu zůstanou.

Ve zlém si z toho neberte nic,
jsou to jen
***věty
*****slova
*******písmena

*************JE TO JEN KÝČ!!***
Autor Lenullinka, 28.07.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle mě fakt pobavilo...

28.07.2008 14:48:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí