Každý je nějaký...

Každý je nějaký...

Anotace: ....jsem sice zastáncem myšlenky, že každý je vážně nějaký, ale čím dál víc si lidi ubližujou tím jací jsou, tím co ze sebe dělají a hlavně tím že strašně lžou...

Z nepříčetných pohledů okolo
jak sedí v trávě
nic neříkají
protože chtějí být tak jiní
tak moc se snaží
.....a přitom jsou ti špatní

ooooh beautiful lies
all the world
under my hands
fly away from here
to other site...

někdy si říkáš jestli nejdeš špatně
po špatných barvách na horské stezce
a přitom máš věřit každé myšlence
protože je sama tou jedinečnou....

......in the arms of the angel
fly away from here
from this stars,
we fall from heaven
to evil earth...
Autor Niky..., 28.07.2008
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí