Mušle

Mušle

Anotace: jedná se o mušli na WC

Mušle

Kamarád se zastavil
Že do hospody nejde sám
Půjdem spolu jako vždycky
Popijeme ,bude fajn!

V hospodě je narváno
To nám ale nevadí
Tísníme se v rohu
Žejdlík náladu nám spraví

Po čtvrtým se zvednu
Ulevit si musím
Kamarád to zmerčí
Že mě doprovodí

Na záchodě lidí mnoho
Už nemůžu vydržet
Kámo místo ulovil
Ochotně mě připustil

Už léta
Do jedný mušle
Chčijeme spolu
Každý ráno
do kýble seru
a lidi ví….

Mezi náma pouto je
Všechno co nás sbližuje
Jedna mísa na záchodě
Slušnosti nás naučí

Na táborech pionýři
Studují etiku
My svornosti se naučili
Na záchodovým prkýnku

Cestou domů stavíme se
Ještě třikrát u křoví
Oblíbená místa máme
Značíme je to se ví
Autor v.hercik, 28.07.2008
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, TemsteaG, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí