Klamný spánek

Klamný spánek

Anotace: Jak člověk usíná ...

Každý den sama uléhám,
v peřiny měkké leč chladné,
každý den stále ten samý klam,
dokud mé vědomí neuvadne.

Klamu se představou přítomnosti,
druhého těla hned vedle mého,
a nelze se nabažit do sytosti,
dotyku potřebného.

Každé ráno sama se budím,
a hledám dlaně v místě mých boků,
peřiny sice už tolik nestudí,
není však stopy po doteku.

Není už těla, vůně, dlaní,
teplého dechu ve vlasech,
naštěstí zase jde na mě spaní,
a spolu s ním klamy v mých snech.
Autor ficule, 28.07.2008
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Churry, Kyle, Monsignore, Psavec, Holis, Ctěný pán, Myrja, shakespeares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je všechno? Pěkná? Hezká? Je bááááááááječná. No dobrá.... jako kamarád to musim trochu nadnést :-)

02.08.2008 22:42:00 | Tony 1

Jo, hezká.

28.07.2008 23:42:00 | Psavec

pěkný...

28.07.2008 20:58:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí