Hádanka... Už 29.7.2008

Hádanka... Už 29.7.2008

Anotace: ... Hádejte samiO:)

Dávám Ti dnes Hádanku
Těžkou a snadnou zároveň...
Uhodneš-li, slibuji,
Dám snad jindy
Další úroveň
Tvého hádání...

Když se spálíš o plotýnku
Bolest za Tebe cítí
Pro Tebe i pro tetinku
Přinese luční kvítí....

Když cítíš smutek z první dvojky
Optimismem Tě chytí!

Když potom potkáš první lásky
- a je to zase v řiti-
pomůže a podá Ti ruku svou...

Ač někdy zlou a tvrdou,
chce Ti jen najít cestu dobrou...

Když další trampoty Tě potkají
A se zlou se potážeš,
doufej že se objeví zas...
Pak v davu prstem ukážeš

Na ni...
Autor Helena Buchtová, 29.07.2008
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, Churry, Petbab, B.a.r.b.a.r, embryo v hlave, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za vyznání. Takymáma "o)

02.08.2008 23:12:00 | Churry

dík za koment

29.07.2008 01:37:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí