Půjčka za oplátku

Půjčka za oplátku

Anotace: Svět je rychlý a člověk už se jednou přestane stíhat měnit

Pod záminkou nového začátku končí život tvůj.
Tak smiř se s tím.
Neříkej ty věty,... Vždyť víš.
Ten typ: "To už mi stačilo. Končím"
Nebo nástin myšlenky "Já se polepším..."

Nepolepšíš se. Už jednou jsi na světě.
Výsledná verze, ne nějaký laboratorní prototyp...
Končíš. Game is over.
Chceš o dům dál?
/Doufáš, že sklidíš ovace?/
Vzpamatuj se. Tvé dny už skončily.
Nemůžeš přecházet věčně.

Lesk a bída.
Tobě zbylo jen jedno z toho...
/Hádej co?/ Ptám se škodolibě...

Zbývá ti odrazit se ode dna...
Cítíš, že to je tvá naděje?
Tak to vidím, že jsi ještě nepřišel o všechny iluze...
Na ten odraz je třeba hodně sil...
/Půjčka za oplátku/

Při všem štěstí.
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, Churry, Noc17, Bíša, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hey...dobre napsany

29.07.2008 10:00:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí