Love Peace Empathy

Love Peace Empathy

Anotace: ...možná jsem moc zaujatá proti světu, ale nějak mi nejde nepřemýšlet nad tím jaké by to mohlo být..

v mých očích potrhlé dimenze
není svět takovým jaký je
bez černých děr
bez švábů a hmyzu
bez bolesti
bez toho dnešního hnusu
ve kterém se koupete
dobrovolně....
..........
v mých očích potrhlé dimenze
v kavárně s Johnem Lenonem
dáme si sušenku
třeba zrovna z TESCA
budem se mít fajn
vždyť tenhle svět je lidmi milován
vždyť jsme si všichni rovni
protože není jediná zbraň
mír a lásku všem
nebo snad ne.....?
.............
v mých očích potrhlé dimenze
mezi prsty slim joint
mít hlavu kdesi v oblacích
a smát se těm co se tak ženou,
co tak okatě lžou a svou duši podvedou....
Žádné komentáře
Autor Niky..., 29.07.2008
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: TAORA3, už ne pernikova princezna, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fajn... :)

29.07.2008 12:54:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí