Pap und Dekl

Pap und Dekl

Anotace: Nesmyslná říkanka

Oči v truhle
Jabka v koši
Tamhle, tuhle
Nos a uši

Křeslo, židle
Vůz a vidle
Seno, tráva
Mléko, kráva

Slunce, včela
Kytka, kapka
Rozkřičela
se ňáká babka

Pádlo dlabe
Řeku Labe
Voda šplouchá
Nám do oucha

Umakart a papundekl
Lidí dav se rozutekl
Po sklizni se napít
v bitce facky lepit

Vehykl jede po ulici
Všechno je tam napalici
Kočka přede na schodech
A pes skáče přes oves

Střízlík stříká stříkanec
je konec této říkanec
Autor Dessinateur, 29.07.2008
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Alan Black, denebrin, Zasněný básník, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No úžasný :D

04.08.2008 23:28:00 | Alan Black

super :)

03.08.2008 17:27:00 | denebrin

:o)))

29.07.2008 18:16:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí