On

On

Anotace: A můj přítel ještě nedorazil...

Přišla jsem do restaurace,
ke stolu jsem si sedla.
Podívala se na hodinky,
na přítele jsem čekala.

V tu chvíli přišel on,
mé samoty využil.
Zda si může přisednout,
s odmítnutím se nesžil.

Své jméno mi neřekl,
tvářil se tak tajemně.
Jen si prostě přisedl
a choval se galantně.

Začal mě svádět slovy,
snad kvůli tomu přišel.
Řekla jsem: "Měl byste odejít!"
Zvedl se a odešel.
Autor Sabian, 29.07.2008
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Holis, Monsignore, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..

13.02.2009 16:53:00 | kikis

Taková epika života...

29.07.2008 20:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí