Máta a med

Máta a med

Anotace: taková hříčka se slovy

Host vychází z domu
a s nim i vše dobré.
Co dá se říci o lidu,
který žije v zemi mokré
a na polích pěstuje mátu.

Nemaje tucha o vůni hořké,
lynoucí se z mátového ledu,
neb jejich nosy již nebystré,
tu vůni nerozeznají od medu,
za který mátu smění chytře
s lidmi co táboří u jezu.
Autor Igle Sin, 29.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvláštní

29.07.2008 21:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí