Jsem - nejsem?

Jsem - nejsem?

Anotace: jak to vlastně je??

Jsem….nejsem?
Žiju, nebo přežívám?

Sním, či bdím?

Mám Tě, nebo nemám?

Klam, či realita?

Tolik otázek mě napadá,

a odpovědi nepřichází….

Kde hledat je mám?

Nevím….netuším…

Snad jednou přijdou samy….

Odpovědi na vše,

co mě trápí….

Snad …jednou….uvidím…
Autor Ladí, 30.07.2008
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám spoustu otázek, leč odpovědi ne a ne přijít

30.07.2008 05:41:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí