Jako na běžecké dráze

Jako na běžecké dráze

Bouřlivé mládí už je pryč.
Nastal čas ohlédnutí.
Těžce šlapu na místě.
Prožívám ten zlom.
Krční páteř jen ztuhle otáčím.
Vždyť mohu jít stále rovně.
Tak tu bolest nepocítím.
Nabírám síly pomalu, ale jistě.
Ještě jsem trochu zatvrzelá.
Překážek mám před sebou
jako na běžecké dráze.
Jsem zvyklá s životem se poprat.
Ne vždy mám dobrý den.
Ale stojí za to si najít
své místo na slunci.
Bude to těžký závod,
ale vítězem budu já.
Autor devcatko z jetele, 30.07.2008
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, jedam, čertíček, okapovaroura, Holis, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená, líbí se mi.

02.08.2008 00:18:00 | Psavec

Krásné předsevzetí,držím pěsti.

31.07.2008 08:18:00 | čertíček

..jo, nadeje umira posledni...

30.07.2008 16:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí