Srdce vejpůl

Srdce vejpůl

Anotace: ..

Poslední kapka krve
spadla do sněhu..
Kapka z mýho srdce,
které jsi rozerval vejpůl.

Teď už se brzo stmívá..
Vlastně už je tma.

Já umírám pro něhu
a místo klavíru poslouchám
vytí divokých vlků, pro které budu večeří..
Není to ironie?

pak už nebudu mít jen rozervané srdce,
budu roztrhaná celá..

Tak tu ležím v krvi, neschopná se hnout,
slyším jen tvé vzdalující se kroky.
Sleduju hvězdy jako kroniku svých příběhů,
mýho mizernýho života..

Pak z dálky slyším tvůj hlas:
,, Promiň, všechno mě mrzí..!"

-ale už je pozdě-
Autor Vision of me, 30.07.2008
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Holka z davu, blue, Kyle, okapovaroura, Psavec, saddova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsem tě objevila. A mám tě v oblíbených.

04.02.2009 13:10:00 | Kapka

Hodně mě zaujala! Moc se mi líbí to vyjádření pocitů..

25.12.2008 16:19:00 | Holka z davu

jo líbí :) ten začátek nejvíc

08.08.2008 15:38:00 | blue

Taky se mi líbí.

30.07.2008 22:38:00 | Psavec

pro mne je to velmi silne,sou tam i pekne obraty..libí

30.07.2008 16:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí