Kde je ta krajina

Kde je ta krajina

Anotace: :)

V široké dálce,
kde ani konec není v dohlednu,
kde Slunce mizí a opět se zjevuje,
tam,
až tam nasednu,
na loď,
které odpluje.

Odpluje do nových časů,
kde Sluncem zalitá je zem,
kde na vše je spousta času
a zdarma je tam podnájem.

Kde světla v noci nebručí
a ptáci budí zpěvem,
kde potok s deštěm si zurčí
a bolest záhnána je zpěvem.

Kde úsměv lepší náladu
a doteky jsou upřímné,
kde v slovech slyšíš baladu,
a ano místo ne.

Kde ticho noci převládá,
jen s přírodním zvukem,
kde se nikdo nehádá
a budí Tě svým hlukem.

Nenávist je ztracena,
radost máš tam ze života,
kdepak je ta krajina,
co duší tvárná je jak hmota?
Autor Ďábel sám, 30.07.2008
Přečteno 238x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, pejrak, padající do neznáma, SZN, igniss, Psavec, okapovaroura, jusTMee, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ráj..

31.07.2008 08:54:00 | igniss

Taky by mě zajímalo, kde je .. =) ..hezká

30.07.2008 22:31:00 | jusTMee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí