pro kamarádku Lindu

pro kamarádku Lindu

Anotace: Je nový člověk na tomto světě.

Narodila se ti holčička
velká jak od bot krabička
její jméno je Běla
otec neznámý,matka skvělá.

Jejich život plný je lásky
Běla už má černé vlásky
oči má jak poměnka
tvářičky zas jak meruňka.

Něco nového začíná
špatně se usíná
už je proč na světě být
už je důvod zase žít...
Autor zeza, 30.07.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí