..pod pokličkou..

..pod pokličkou..

Anotace: ..bývá někdy věru.. mnoho různých věcí - různých směrů..:o))

Sbírka: ..mimoděk..

pod pokličkou hrnce bývá pochutina
vzhledem někdy zvláštní, chutí zcela jiná
recept ten je tajný – (slova autořina)
..dobrou krm si neuvaří huba líná..

pod pokličkou mysli bývá zmatkosloví
vzhledem spíše vzdušné, (i když také –kdo ví??)
od bájného složení až k Alláhovi
..dobrou duši nevlastní kdo kope rovy..

pod pokličkou dění bývá překvapení
vzhledem mnohdy husté, formou ku zetlení
tajnůstkářstvím už jsme všichni nakaženi
..dobrý odhad pro hlupáky k mání není..
Autor šuměnka, 31.07.2008
Přečteno 388x
Tipy 19
Poslední tipující: Pevya, okapovaroura, j.c., Holis, Bíša, Lota, sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT., vodnař, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

31.07.2008 13:21:00 | Bíša

...mám pocit, že z pod pokličky, už se to tlačí ven...:-)

31.07.2008 12:31:00 | Lota

Pod pokličkou, tam se nande kolikrát věcí ... že čumijou všecí ... ST!

31.07.2008 09:40:00 | NikitaNikaT.

pod pokličkou Papena
nová síla zrozena

31.07.2008 09:12:00 | vodnař

...kdyby to hlupáci pochopili,dal bych ST,ale nevěřím tomu,tak jen tip.

31.07.2008 08:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí