Občas padají...

Občas padají...

Anotace: letadla...

Občas padají…

Co vše probíhá v myšlenkách obětí,
když pospolu zavření v hromadné rakvi,
neodvratně, svému konci v ústrety letí…

Když vědí, že děje se, co by dít se nemělo,
nic nezmůže odvaha ani stavy deprese,
nějaký křik, zmítání, tělo na tělo…

Bez možnosti úniku či paprsku naděje,
ve svém nitru každý sám se svým strachem,
jen bezretý Chárón se na ně usměje…
Autor Krtica, 16.08.2005
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí