Naděje

Naděje

Anotace: co je to naděje ?

Nesnáším to ticho po dešti
nesnáším mokrou zem
mraky jež tichou jsou předzvěstí
„nesnáším“ řeknu všem
a v srdci moře pěnivé
a v srdci bouře je
a v srdci slunce hřejivé
a špetka naděje
naděje ta jež ztrácí se
naděje zvrácená.

Naděje že život vrátí se
naděje ztracená
naděje šance zmařená
naděje o berlích stařena
naděje víra zkažená
naděje koňmi tažená
naděje - krůpěj to krve
naděje - poslední poprvé
naděje - smutná tvář
naděje - očí svatozář
naděje - dítě zlobivé
naděje – dobro zdánlivé.

V naději bdít i usínat
v naději žít i umírat!
Autor prouteny kosik, 31.07.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje nás drží nad vodou, žene nás dál kupředu, aj když člověk padá na hubu ...

31.07.2008 16:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí