Marnotratná hra

Marnotratná hra

Anotace: :(

Jsou dny kdy smutek přetrvává,
kdy myšlenky jsou bodavé jak hmyz,
že všechno kolem není sláva,
to všechno dávno už sám víš.

Slunce každé ráno vyjde
a večer opět zapadá,
čekáš, že zas k tobě přijde,
smutná teskná nálada.

V ranci noci s okem měsíce,
chladne bílé tělo tvé,
myšlenky plujíc jako veslice,
Tvou duši tiše rozetne.

Rozletí se na sto střepů,
pořezán až k zápěstí,
se svým srdcem myslí tepu,
v žilách pluje neštěstí.

Tiše odplouváš na druhý břeh,
marnotratný život končí,
všechno prohráls v jedné hře,
už je pozdě se teď rmoutit.
Autor Ďábel sám, 31.07.2008
Přečteno 233x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, pejrak, igniss, okapovaroura, Psavec, monterka, 0-0, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a co duše?-ta zůstává,jakou barvu má?-je zčernalá?..

01.08.2008 09:14:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí