Dluhopisy

Dluhopisy

Anotace: :(

V pavučině planých slibů,
zamotá se každý z nás,
s dluhem svým tu nyní zhynu,
všechno hezké už vzal čas.

Leasingy a hypotéky,
nutnost dnešní doby,
nestačíš pak brát už léky,
stěží vyjdeš schody.

Tíha myšlenek je hrozná,
mysl temní dluhopisem,
až na dně člověk teprv pozná,
že byl bankou dobře chycen.

Sám sobě vlastním strůjcem,
sám sobě strůjcem osudu,
už nejsem pevným vůdcem,
už nejsem ani nebudu.
Autor Ďábel sám, 31.07.2008
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, pejrak, igniss, sluníčko sedmitečné, okapovaroura, 0-0, hanele m., sýc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..otroci doby..

01.08.2008 09:09:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí