Na počest Táničky.

Na počest Táničky.

Anotace: Aspoň takhle, když jsem nemohla na oslavu...

Oslavný den proběhl toto pondělí,
trochu překryt událostmi světa,
pro všechny, kdo by snad nevěděli,
Tánička slavila svá padesátá léta!

Ač nedlouho ji na Literu máme,
všichni ji už jako svéráz poznáme,
v břitké konfrontaci s života děním,
s názory a rozhledem až závidění hodným…

Její komentáře jdou přímo na střed problému,
vystihují jasně, co z daného vyvodit se dá,
vždy pozvedne náladu člověku samému
a její rada, ta vážně není nikdy zlá…

A proto za Liter nebo aspoň za těch lidí pár,
kteří Tě znají a berou Tě, co života dar,
Ti přeji Táničko
od každého literáka aspoň pusu na líčko,
od nás ženských spoustu krásných květů,
ať tvůj život nadále je podoben voňavému létu!
Autor Krtica, 16.08.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí