Konečná

Konečná

Anotace: Loučím se s Tebou příteli...

Naposledy si zamáváme,
zapomeneme naše sny.
Navždy sbohem si dáme,
Ukončíme společné dny.

Vyrytá jména na skály,
tam kde mé oči plakaly.
Bohužel je však konec,
aniž by zazvonil zvonec.

Proto loučím se s Tebou,
příteli můj předrahý.
Vykroč tou pravou nohou
a pozorně střež své poklady.

Usmívám se však na Tebe,
ač se mi tvář pláčem klepe.
Snad bude se Ti dobře dařiti,
já už nechci Tvé plány mařiti.
Autor Wyrda, 31.07.2008
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Flow Calipso, yourqueen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přítel zůstává přítelem ikdyž jdete jinými cestami.

31.07.2008 20:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí