Smrt je ona

Smrt je ona

Anotace: trocha rozpolcený myšlenkový sled

Nezvratná událost stala se zas,
na dveře někdo cizí klepaje,
chtěl by, aby se vrátil čas,
proč tak koná, však tucha nemaje.

Otrocky skládám tato slova,
bych ten okamžik zachytil,
snad dívám se naň trochu shora,
pocit tvrdé skepse se uhnízdil.

Raději jinde své já vidím,
ale po krátkém mžiku zamyšlení,
klam v duši vlastní zjistím
a vím, že toužím jen po ní.
Autor Igle Sin, 31.07.2008
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, WAYWARD, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten poslední verš není zrovna ono,jinak tip

31.07.2008 22:38:00 | WAYWARD

nemám námitek :-)

31.07.2008 22:27:00 | Igle Sin

asi je to rozpolcené, když nevím, co napsat do komentu, ale zaujalo mě to.

31.07.2008 22:15:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí