Jenom pro Tebe, V.

Jenom pro Tebe, V.

Anotace: Omlouvám se

Vyběhla schody s nadějí,
že ji bude mít radši.
Zelenou barvu u květiny nevidí,
je to málo, co ke štěstí ji stačí?

Snad náhoda je svedla dohromady,
jak dlouho trvá okusit pravdu?
Její život začal od náhody,
tíha hrudního koše, někde vzadu.

Poslední lásky zřekla se brzy,
bála se jistoty vztahu.
Se slovy, že je na ni hrdý,
pocítila pravdy váhu.

Snad prvně toužila oddat se jemu,
mysl, dotyk, polibek, srdce.
Touha znovu žít, touha k němu,
ale neskončí to, nesmí přece!

Je ještě dítě, však nechápe,
proč touží být s ním navěky..?
Kvůli víře, k bolesti se nestáhne,
prosí Boha, ať znova vstoupí do řeky.

THC, kokain, pervitin, heroin,
ne, ON je nejsilnější droga.
„Ano, má Rocková hvězdo, já se bojím,
že pocit prvního objetí nezažiji znova!“

Jediný dotyk, toť pocit absolutní nirvány /Kurte, Nirvany?/,
nikdy se lépe necítila.
Věřila, že zapomene na duši a její šrámy,
řekni jí, že se nezmýlila.
Autor Skořicová princezna, 01.08.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strach je hroznej, a často člověk musí mít hodně sil ho překonat

01.08.2008 02:51:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí