Díky - ale nevracet

Díky - ale nevracet

Anotace: (teda vlastně vracet jen něco)

Poslední dobou
díky pocitu rezignované povinnosti,
uchyluji se k nepodstatným myšlenkám
a nevědomě se vyhýbám jakékoliv společnosti.
Moje potřeba nalézat
se proti mé vůli mění
na potřebu ztrácet
a jen tak životem prolézat.
A tak mám pocit,
že tohle je vážně ten konec snění,
co jsem se ho tak bál.
Tak mám aspoň možnost vzpomínat,
časem se vracet….
Ale vlastně,
ne, ne…
díky,
mohlo by se mi chtít ze sebe zvracet.
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, Angee, Netty de Touvenell, Barunka=o)
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj :o) povolání?

01.08.2008 23:27:00 | fatamorgana

drsný konec, ale zcela chápu

01.08.2008 22:58:00 | Myrja

pěkné

01.08.2008 22:47:00 | fatamorgana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí