Rainbow

Rainbow

Anotace: ...

Slabosti nechám
na dálnici
a
pod betonovým
viaduktem
polknu naprázdno

Usínám v domě
z nepálených cihel

Po probuzení
ještě s ospalými víčky
běhám v trávě

Svléknu se
a na zemi
v ranní rose
se miluju
sama se sebou

Kotníky opírám o kameny
a suším se
v hladké mouce

Snídám bílý tvaroh
a
černou kávu

Ruce jak z obsidiánu
když led cinká
o skleničku
ze které
brčkem nasávám
celý svět

Když tančím
sama se svým stínem
slunečnice za mnou otáčí
své hlavy
jak vysoko
vyskakuju do vzduchu

Foukám do bublifuku
a
do každé bubliny
vložím jeho sliby

Prasknou během vteřiny
nebo stoupají
vysoko k nebi
a
tiše se vytratí
jak modřiny
na mé holeni

Jsem barevná a složitá

Komáři hltají
mou krev
na litry

Chci zůstat taková
O nic se vás neprosím!
Autor jitro, 02.08.2008
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: LaVendel, hanele m., Myrja, okapovaroura, už ne pernikova princezna, jusTMee, just me, její alter ego, Holis, Elena Suchomel, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kráaná ...

02.08.2008 20:50:00 | Myrja

a já tě moc miluju už teď, prootže mít rád neexistuje

02.08.2008 11:25:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí