Oxid arsenitý

Oxid arsenitý

Anotace: Báseň psána v době, kdy jsem měla vražedné myšlenky a přemýšlela, jak se zabít...

Pevnýma nohama na zemi stát,
rozhodnout s chladnou myslí,
třímat skleničku v ruce.
Schválně, kdo na mě pomyslí!?

Ingredience jsou tajné,
zná je jen chemik,
že navrchu malinová šťáva,
na dně arsenik.

Zapomenout.
Sklenku neupustit.
Vše naposled, je totiž konec,
chci ještě všem odpustit.

Život bude tabu,
stačí k ústům přiložit,
zašeptat modlitbu,
závěť s přáním položit.

„Od života vám ulevuji,
arsenem se osvobozuji,
však můžu říct ‚miluji‘,
a za to moc děkuji!“

To byla ta poslední slova
blázna, co nechtěl ostatní trápit
teď má, co chtěl
- už ho přikrývá úmrtní hábit.
Autor mašinka, 02.08.2008
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Jo ani nevýš jak se tohle to holkám blbě vysvětluje když jim přeskočí v hlavě a mají stejné chutě:-(

30.07.2009 12:12:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí